Në fokusin e aktiviteteve dhe botimeve tona **In focus of our activities and our editions**
free flash banner on free flash banner

Gjakmarrja

'Kjo gjakmarrje me kallashnikov ėshtė barbare'

Kjo gjakmarrje shënon një epokë ku shteti nuk i detyronte ligjet e veta ... e rridhte nga një kod shumë i përpiktë, që nuk linte asgjë në hije ... në zonën e kanunit e drejta e vetgjykimi...

Me shume »


Energjia pajtimtare e shqiptarėve nė mes Krishtėrimit dhe Islamit

Këto energji pajtimtare do të vazh dojnë të veprojnë edhe në kohrat moderne. Shqiptarët do të gjejnëKëto energji pajtimtare do të vazhdojnë të veprojnë edhe në kohrat moder...

Me shume »


Bashkëpuntorë