Në fokusin e aktiviteteve dhe botimeve tona **In focus of our activities and our editions**
free flash banner on free flash banner

Video

'Alarmi' vrasja pėr gjakmarrje nė rritje, Misionarėt e paqes: Shteti nuk na mbėshtet

\'Alarmi\' vrasja pėr gjakmarrje nė rritje, Misionarėt e paqes: Shteti nuk na mbėshtet

Gjakmarrja kjo plagë e rëndë e shoqërisë shqiptare ka filluar në ngjallet frikshëm në Shqipëri, ndërkohë që kishte pësuar rënie vite më parë. Komiteti Mbarëkombëtar i Pajtimit të Gjaqeve, e cilëson situatën alarmante. Në konferencën e radhës për analizën vjetore të këtij komiteti Gjin Marku, kreu i Komitetit Mbarëkombëtar të Pajtimit të Gjaqeve si dhe Sali Gera, nënkryetar i Asamblesë Kombëtare kanë fajësuar strukturat e pushtetit për mungesën për të zbutur këtë plagë që vetëm vitet e fundit ka njohur dyfishim të vrasjeve për shkak të gjakmarrjes.Bashkëpuntorë