Në fokusin e aktiviteteve dhe botimeve tona **In focus of our activities and our editions**
free flash banner on free flash banner

Shteti Ligjor

PERSE LIGJI DHE JETA

Brenda qytetit, ne Bolonjë, shtrihet një arë me grurë, rrethuar me lulishte e një pyll te virgjër, që, po të qëndrosh, në pak minuta, mund të të afrohen...

Me shume »


KERKESE: Nevoja per hetimin e krimeve kunder popullsise, vrasjeve masive dhe projekteve te rrezikshme per jeten dhe mjedisin

Mbi hetimin e krimeve ndaj popullsisë nëpërmjet krijimit të terreneve për vrasje masive dhe projekteve të rrezikshme për jetën dhe mjedisin si dhe ndalimin e lidhjeve të mafies ndërkombëtare m...

Me shume »


Bashkëpuntorë