Në fokusin e aktiviteteve dhe botimeve tona **In focus of our activities and our editions**
free flash banner on free flash banner

Org. Nderkombetare

Ekspedita dymujore e misionareve te Pajtimit per fushaten zgjedhore te zgjedhjeve vendore ne Shqiperi 20 Mars - 20 Maj 2011

Perfaqesuesit e misionareve dhe te shoqatave te pajtimit nga te gjitha rrethet e vendit filluan me dt 20 mars 2011, ekspediten dymujore te pajtimit pergjate fushates zgjedhore, per te mbajtur nen kontroll situaten midis familjeve ne hasmeri dhe af...

Me shume »


Parlamenti Europian diskuton mbi Gjakmarrjen nė Shqipėri.

Ne takimin e 12 ndërparlamentar, që u mbajt me 24 dhe 25 nëntor 2005, në Tiranë, parlamentarët europianë morën në shqyrtim fenomenin e gjakmarrjes në Shqipër...

Me shume »


Gjakmarrja ne Keshillin e Sigurimit te OKB

Me falni per vonesen e kesaj letre mbasi kam pasur disa probleme shendetesore dhe nuk munda te ulem per t’ju shkruar mbas e-mailit tuaj te dt. 9 mars. Edhe nje here ju falenderoj ne emer te Komitetit te Pajtimit Mbarekombetar per punen qe be...

Me shume »


Bashkëpuntorë