Në fokusin e aktiviteteve dhe botimeve tona **In focus of our activities and our editions**
free flash banner on free flash banner

Bashkëjetesa / Gjakmarrja

'Kjo gjakmarrje me kallashnikov ėshtė barbare'

Kjo gjakmarrje shënon një epokë ku shteti nuk i detyronte ligjet e veta ... e rridhte nga një kod shumë i përpiktë, që nuk linte asgjë në hije ... ...

Energjia pajtimtare e shqiptarėve nė mes Krishtėrimit dhe Islamit

Këto energji pajtimtare do të vazh dojnë të veprojnë edhe në kohrat moderne. Shqiptarët do të gjejnëKëto energji pajtimtare do të vazhdojn&eum...

Sociale

'Nėse njė ditė do tė trokasėsh nė portėn time...'

“Nëse një ditë do të trokasësh në portën time”... Askujt prej shqipëtarëve që shikonin, rreth 15 vje...

Trafikimi i qėnieve njerėzore pėrbėn nė vetvehte jo vetėm njė krim.

Tranzicioni Shqiptar, i gjatë dhe i vështirë, u përball me sfida shumë të mëdha dhe një ç’thurje të skaj...

Botime

Pse Ligji dhe Jeta?

Këto energji pajtimtare do të vazh dojnë të veprojnë edhe në kohrat moderne.

Statutet e Shkodrës

Këto energji pajtimtare do të vazh dojnë të veprojnë edhe në kohrat moderne.

Bashkëpuntorë